Partnereink

Corweld Plus Kft.

Minden ami hegesztés! Partnercégünknél az ívhegesztés segédanyagait, védőfelszereléseit és professzionális hegesztőgépeket, automatizált hegesztő berendezéseket talál. A termékek mellett a cég több mint 20 év tapasztalatával és szakértelmével is rendelkezik, és a legspeciálisabb feladatok megoldásában is az Ön megbízható partnere lehet.

KÖNIG + CO. Edényfenékgyártó.

A KÖNIG + CO. GmbH a világ egyik vezető edényfenék gyártója. Az 1930-ban alapított cég mind a mai napig a König család tulajdonában van és a céget is az alapító leszármazottai vezetik.

A megmunkálás know-how-ja, a kifogástalan gyártási technológiák és a kezdetektől a mai napig pragmatikusan követett stratégiai célok megfelelő egyvelege garantálja az edényfenék gyártásban a cég világviszonylatban is jelentős szerepét.

Műszaki innováció, minőség és megbízhatóság – a KÖNIG + CO. ezekkel válik az Ön izgalmas és korrekt üzleti partnerévé.

A CORWELD Kft. 2011 óta látja el a KÖNIG + CO. GmbH képviseletét a magyar piacon.

Total Materia Anyagadatbázis

A Total Materia a világ legátfogóbb anyagtulajdonság adatbázisa, amely több mint 450.000 fémes és nemfémes anyag általános és speciális jellemzőit tartalmazza. Segítségével ismeretlen anyagminőségeket tud beazonosítani, egyező vagy hasonló anyagminőségeket keresni, FEA/CAE számításokhoz bemenő adatokat keresni. Alkalmazásával kiküszöbölhető, hogy cégének meg kelljen vásárolnia az alkalmazott anyagokra vonatkozó gyártási szabványokat és előírásokat, a modern, szofisztikált keresőmotor és felhasználói felület pedig időt takarít meg Önnek a munkája során.