Rólunk

A CORWELD Kft-t 1991-ben alapította Dr. Bödök Károly és a Budapesti Műszaki Egyetem néhány oktatója és kutatója. Ekkor még az egyetemen végzett munka folytatása volt a cég alaptevékenysége: kutatás-fejlesztés, szakértői tevékenység az alkalmazott anyagtudomány területén, amely munkát jelenleg is folytatjuk, kibővült eszköztárral, korszerűbb módszerekkel.

1994-től hegesztőanyagok kereskedelmével is foglalkozunk, amely annyira sikeresnek bizonyult, hogy 1998-ban létrehoztuk erre partnercégünket, a CORWELD PLUS Kft-t.

A 2000-es évek legelejétől a cégen belül dedikált csapat foglalkozik a speciális fémes alapanyagok kereskedelmével. Nikkelötvözet, titán, duplex, szuperduplex – olyan fogalmak, amelyek elterjedésében úgy gondoljuk mi is fontos szerepet játszottunk.

A cégalapítás óta változatlan elveket követünk: szakértelemmel és speciális ismeretekkel teremtünk hozzáadott értéket az általunk végzett tevékenységekhez – amely immár több mint 30 éve sikeres működésünk kulcsa.

Ezek a tevékenységek, nevezetesen a kutatás-fejlesztés és a kereskedelem, ezer szálon kapcsolódnak egymáshoz, partnercégünkhöz, a CORWELD PLUS Kft-hez, valamint számos kiváló, műszaki és mérnöki munkát végző kollégához és vállalkozáshoz.

Ennek a háttérnek köszönhetően biztosak vagyunk benne, hogy az Ön kérdéseire és elvárásaira is korrekt, alapos és modern választ tudunk adni.

Cégünk minőségirányítási rendszerét az ISO 9001:2015 szabvány szerint folyamatosan fejlesszük és auditáltatjuk, valamint rendelkezünk az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. ABOS 1, 2 és 3 besorolású rendszerelemek vizsgálatára feljogosító minősítésével is.

Kutatás-fejlesztés

Anyagkiválasztás, anyagtudományi vizsgálatok, ipari felhasználás során fellépő károsodások analízise a legkorszerűbb anyagvizsgálati módszerekkel, saját know-how alapján

KERESKEDELEM

Anyagukból vagy formájukból adódóan speciális fémes anyagok forgalmazása, „beszerezhetetlen” anyagminőségek felkutatása

Ha Ön már ügyfelünk, várjuk vissza mielőbb, ha még nem, akkor reméljük
hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!