CORWELD PLUS Kft.

A Corweld Plus Kft. 1998-ban történő alapítása óta meghatározó szereplője a magyar hegesztési piacnak, azóta is töretlen fejlődést mutatva. Alapítói, Dr. Bödök Károly és Zólyomi Péter, feladatuknak tekintették, hogy elsősorban a magyar ipar kiemelt szereplőit megcélozva létrehozzanak egy mérnöki szolgáltatással támogatott kereskedelmi tevékenységet folytató céget. A Corweld Plus Kft. a 2010-es évekre ennek a szakterületnek az egyik vezető pozícióját betöltő vállalkozássá vált, és büszkén tudhatja partnerei között a magyar ipar vezető vállalatait.

partnerünk weboldala

Corweld Plus Kft.

A Corweld Plus Kft. a Corweld®  márkanévvel fémjelzett, európai hegesztőanyag gyártókkal kooperációban előállított hegesztőanyag-család forgalmazója és gyártatója. Ez elsősorban gyengén és erősen ötvözött vagy korrózióálló acélok, nikkelötvözetek hegesztőanyagainak teljes termékpalettáját jelenti. A KOBELCO Welding of Europe képviseletét is ellátja, amely a KOBE STEEL csoport, a világ egyik legnagyobb acélgyártó konszern hollandiai hegesztőanyag gyártó tagvállalata, és amely a KOBE porbeles huzalok gyártója és egyik legjelentősebb forgalmazója Európában.

2008 óta képviseli a méltán világhírű Kemppi OY finn hegesztőgép gyártó termékeit. A Kemppi 1977 óta gyárt inverteres hegesztőgépeket és a legteljesebb megoldást nyújtja ívhegesztő TIG / MIG-MAG / MMA kézi / automata eljárású berendezéseivel, és teljes körű, gépgyártótól független megoldást ad a hegesztési menedzsment területén WeldEye termékeivel.
Több mint 20 éve a Speedglas termékek és közel 10 éve a 3M Speedglas termékek, automata hegesztőpajzsok és légzésvédelmi termékek gyártójának forgalmazója Magyarországon.

5 éve dolgozik együtt kifejezetten atomerőművi projektekben magyarországi partnerként az Inspector Systems Rainer Hitzel GmbH-val, amely önjáró vizsgáló és megmunkáló csőrobotokat gyárt.

Több éve dolgozik együtt az Arc Machines Inc-vel, az orbitális automata hegesztőberendezések kiemelkedő fejlesztőjével és gyártójával.
Forgalmazója a Gullco International Ltd. termékeinek.